Ontmoet EYEGO, gevestigd in een prachtig pakhuis aan de Pottebakkersrijge in de binnenstad van de Stad Groningen. Een sterk merk in de marketing-communicatiebranche voor de ontwikkeling van je huisstijl, website of app.

Met ruim zeventien jaren werkervaring is communicatiebureau EYEGO de juiste partner voor creatieve (digitale) oplossingen voor je bedrijf of organisatie. Met talloze opdrachtgevers in binnen- en buitenland (van start-up, overheid, MKB+ tot multinationals) zijn we specialist op het gebied van strategie, ontwikkeling van conceptentot ontwerpen van een nieuwe huisstijl, beeldmerk of andere communicatiemiddelen.

Je kunt ons in deze tijd ook meer zien als ‘Digital Agency‘, met een goed gevoel voor design en de juiste dosis technische kennis ontwikkelen wij namelijk ook (mobiele) apps, een responsive website of webshop en nog veel meer Internet of Things...

Dus of het nu gaat om het uiteindelijke resultaat in “good old” print, ook voor digitale technische oplossingen, crossmediale marketing en communicatiestrategie ben je bij EYEGO aan het goede adres…

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de creatieve oplossingen die wij jouw merk kunnen bieden… de post-its en pennen liggen klaar, de koffie is gezet. Push the button, laten we beginnen!

Kantoor
EYEGO Creative Studio
Pottebakkersrijge 19
9718 AG Groningen

T: (0)50 – 526 26 02
M: (0)6 – 21 945 720

Merk en handelsnamen
EYEGO® is een geregistreerd merk
KvK 01144981

U bevindt zich hier...