Web & APP

Voel de interactie… Webdesign en het bouwen van Apps vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen hier video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie anders. Websites en Apps worden bij ons gebouwd vanuit de gebruikerservaring, Eyego Creative Studio heeft als meerwaarde het inzicht voor de grafische vormgeving en inhoud. En kan websites daardoor ook meer deel uit laten maken van de totale communicatiestrategie.

Voor het ontwerpen van een App voor Apple iPhone of iPad of Android toestellen kan je ook terecht bij EYEGO, hiervoor hebben we een apart bedrijf voor opgericht, Appbox.nl. Je kunt bij Appbox.nl terecht voor een scala aan diensten op het gebied van mobiele applicaties. Het gaat dan om het visualiseren en het ontwikkelen van Apps voor iOS en Android. Maar er is meer, bijvoorbeeld user interface design of webdesign….

User interface Design (UI)
Succesvolle gebruikerservaring en -gemak is de basis van elke App die wij ontwikkelen, daarnaast adviseren én leveren wij u een prachtig aangepaste interface ontwerp die elke App tot een uniek en onderscheidend product maakt.

Mobiele applicaties (App)
We hebben ons gespecialiseerd in besturingssystemen als iOS en Android. Daarnaast is het ontwikkelen van Windows Phone 7 Apps ook mogelijk..

Ontwikkeling webdesign en e-commerce
Naaste het ontwerpen en bouwen van mobiele applicaties zijn we ook beschikbaar voor websites, webapplicaties en e-commerce oplossingen. We hebben ruime ervaring met diverse Content Management Systemen (Magento/Drupal) die voldoen aan diverse doelen van onze klanten. Doordat wij  het surf- en klikgedrag van gebruikers begrijpen, creëren wij een goed platform voor desktops, tablets of mobiele telefoons.

 

Meer informatie over Apps bouwen? Neem dan contact op met Appbox.nl