De visuele identiteit van een organisatie...

Een logo en huisstijl ontwerpen, de visuele identiteit van je onderneming en/of organisatie…

Met talloze jaren ervaring op het gebied van ontwikkeling van identiteiten ben je bij EYEGO aan het juiste adres. We gaan graag met je in gesprek over je identiteit, imago en de uitstraling naar de buitenwereld. Maar vergeten ook je interne organisatie natuurlijk niet. Een nieuw logo ontwerpen, beeldmerk, een restyling óf een complete nieuwe huisstijl ontwerpen begint voornamelijk met jou, we houden je graag een spiegel voor, met o.a. de volgende vragen:

  • Hoe is je bedrijf ontstaan?
  • Wat heeft julie gevormd?
  • Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?
  • Hoe omschrijven klanten jullie?
  • Hoe omschrijven werknemers jullie?

Op basis van diverse vragen en antwoorden in een brainstormsessie gaan we aan de slag om dit te verbeelden in een (aantal) prachtige concepten die recht doen aan je organisatie. Die werken we daarna uit tot een complete huisstijl met diverse communicatiemiddelen als bijvoorbeeld logo, visitekaartjes, brochures, webdesign, online & offline campagnes, reclame-uitingen en alles wat we maar kunnen bedenken.

Laat je dus verrassen door EYEGO Groningen.

Meer weten? Neem dan eens contact op!

Arjen Visscher

Arjen Visscher

Eigenaar / Art-director

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de creatieve oplossingen die wij jouw merk kunnen bieden… de post-its en pennen liggen klaar, de koffie is gezet. Tot straks!

DIRECT CONTACT
ARJEN VISSCHER
+31 (0)6-21 945 720
ARJEN@EYEGO.NL

Strategie
We gaan graag met jou brainstormen over je ideeën en plannen… Of je nu een startup, MKB+ of nog groter bent. Welke richting, positionering en strategie gaan we samen met je vormgeven, voordat we aan de slag gaan. Het leukste proces wat er is, we houden je graag een spiegel voor.

Concept
Na de eerste brainstormsessie(s) is het tijd om de strategische route uit te werken met het grafisch ontwerp van de nieuwe identiteit. De ontwikkeling van het beeldmerk, schetsen van de diverse communicatiemiddelen… Het begint echt te leven!

Creatie
Als we tevreden zijn, beginnen we aan de uitwerking van je nieuwe identiteit. We ontwerpen je brochures, visitekaartjes, reclame-uitingen en website, regelen het drukwerk of de (pers)introductie van je nieuwe merk, en alles wat maar geproduceerd kan worden…. We zijn live!

Meer weten over een nieuwe huisstijl? Neem dan snel contact op.