EYE EGO GO!

STRATEGIE • CONCEPT • CREATIE

Arjen Visscher

Arjen Visscher

Eigenaar / art-director

“Leuke dingen maken. Door leuke mensen. Voor leuke mensen…”

EYEGO. Een bijzondere naam in de communicatiebranche… Sinds 2009 gevestigd in Groningen met de hele wereld als achtertuin, en de juiste partner voor creatieve oplossingen op het gebied van art-direction, grafisch ontwerp, DTP, webdesign en Apps.

Maar ook voor crossmediale marketing en strategie ben je bij EYEGO aan het goede adres… Als bureau en met een groot, professioneel netwerk op het gebied van o.a. drukwerk, fotografie, belettering en webdesign zijn we altijd in staat om het maximale rendement uit je communicatiestrategie te halen.

“Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”.

Als art-director en grafisch ontwerper heeft hij ruim 17 jaar ervaring opgedaan bij diverse bureaus in de marketing-communicatiebranche. Kennis van zaken via opleidingen aan het Grafisch Lyceum Zwolle en het Art & Design College in Utrecht. Nieuwsgierig. Ideeën. Inzet. Brede interesse. Op de hoogte van de nieuwste technieken. Daar staat EYEGO Creative Studio voor. En zoals Confucius al zei: “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life”.

Eens nader kennismaken? Neem dan snel contact op met Arjen Visscher via 06 – 21 945 720 of via arjen@eyego.nl

Denken en doen!

Alles begint met een goed idee, met de beste uitvoering.

w

Sparring partner

Samen de juiste strategie en richting bepalen.

Off- en online media

Een mooie mix van analoog en digitaal, lokaal of (inter)nationaal.

Doelgericht

Met korte lijnen en flexibiliteit in de uitvoering.

Ik heb Arjen, in de tijd dat ik als marketing manager aan het werk was, leren kennen doordat we een wedstrijd hadden geplaatst voor het ontwerp van een magazine. Het ontwerp van Arjen sprong eruit. In de samenwerking die daarop volgde kan ik alleen maar zeggen SUPER! Arjen heeft een natuurlijke aanleg voor zijn werk. Heeft maar drie woorden nodig en je krijgt wat je wilt. Adhoc, mega spoed, Arjen blijft rustig en zorgt dat het voor elkaar komt. Ik heb nu mijn eigen bedrijf in Spanje, maar de eerste naam die in mij op kwam voor ontwerp logo en website was toch gelijk Arjen. Je bent een toppertje!

Noële Hulsbosch

Eigenaar , PAX2GO

EYEGO werkt voor onderstaande opdrachtgevers en merken