Nieuwe website Bollegraaf Recycling Solutions!

Project omschrijving
Van Bollegraaf Recycling Solutions in Appingedam heeft EYEGO de mooie en eervolle opdracht gekregen de website te gaan restylen en te verbeteren qua look en feel… daarnaast is de website ook responsive gemaakt voor optimaal gebruik via smartphone en tablet.

 

Leading to…
Na de goede brainstormsessies met de opdrachtgever, waarbij alle kernwaarden uitgediept zijn, hebben wij in korte tijd een nieuw fris en overzichtelijk ontwerp gemaakt, waarbij naast de menustructuur ook via iconen de bezoekers visueel door de website kunnen navigeren. Daarnaast is er ook ruimte gemaakt voor het tonen van beeldmateriaal als bedrijfsfilms die exact vertellen waar Bollegraaf Recycling Solutions goed in is. De homepage is opgebouwd als een toegankelijke portal waar de belangrijkste (nieuws)berichten te vinden zijn, en van waaruit de bezoeker doorgestuurd wordt naar de juiste oplossing (met informatie, brochures e.d.) voor hun recycling- en afvalverwerkingsprobleem.

Over Bollegraaf Recycling Solutions
Vanuit Appingedam biedt Bollegraaf Recycling Solutions sorteersystemen van zeer hoge kwaliteit van wereldklasse voor de recycling en het sorteren van afvalstromen, zoals huishoudelijk afval, bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, kunststof recycling, en nog veel meer. Door de hoogwaardige oplossingen stellen zij de opdrachtgevers in staat om de recycling-capaciteit te verhogen, arbeids- en operationele kosten te verlagen en producten te recyclen van hoge kwaliteit eindproducten met als doel het verhogen van de winst.

Bollegraaf Recycling Machinery is in het meer dan 50-jarige bestaan uitgegroeid tot één van de grootste marktspelers op het gebied van productie van recycling- en afvalverwerkingapparatuur. In die tijd ontwikkelde Bollegraaf zich van een puur Nederlandse onderneming naar een multinationaal bedrijf met ruim honderden medewerkers op vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en de VS. Bollegraaf Recycling Solutions is marktleider in Europa, USA en Canada met meer dan 3500 recycling- en sorteersystemen geïnstalleerd tot nu toe. In 2011 won Bollegraaf Recycling Machinery nog de Groninger Ondernemingsprijs.

Bekijk de website

Project Details

Opdrachtgever
Bollegraaf Recycling Solutions
Oplevering
2016
Werkzaamheden
Concept en creatie, web design.
Webdevelopment i.s.m. iWink
Bekijk bollegraaf.com