Artwork beursstand IFAT 2016 Bollegraaf Recycling Solutions!

Project omschrijving
De beurs IFAT 2016 in München, de vooraanstaande technische beurs over water, afval en recycling met ruim 3000 standhouders, een beursoppervlak van 230,000 men 130.000 bezoekers uit 168 landen. Daar kan Bollegraaf Recycling Solutions als één van de grootste marktspelers natuurlijk niet ontbreken!

Leading to…
een prachtige beursstand van ± 100m2… en met een extra laag ook in de hoogte imposant. EYEGO heeft het artwork ontworpen (van concept tot creatie) van de complete beursstand en de diverse losse banners. Ook sluiten we hier aan op de vernieuwde campagne die we zijn gestart, en die ook doorgevoerd is in de nieuw ontwikkelde website.

Over Bollegraaf Recycling Solutions
Vanuit Appingedam biedt Bollegraaf Recycling Solutions sorteersystemen van zeer hoge kwaliteit van wereldklasse voor de recycling en het sorteren van afvalstromen, zoals huishoudelijk afval, bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, kunststof recycling, en nog veel meer. Door de hoogwaardige oplossingen stellen zij de opdrachtgevers in staat om de recycling-capaciteit te verhogen, arbeids- en operationele kosten te verlagen en producten te recyclen van hoge kwaliteit eindproducten met als doel het verhogen van de winst.

Bollegraaf Recycling Machinery is in het meer dan 50-jarige bestaan uitgegroeid tot één van de grootste marktspelers op het gebied van productie van recycling- en afvalverwerkingapparatuur. In die tijd ontwikkelde Bollegraaf zich van een puur Nederlandse onderneming naar een multinationaal bedrijf met ruim honderden medewerkers op vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en de VS. Bollegraaf Recycling Solutions is marktleider in Europa, USA en Canada met meer dan 3500 recycling- en sorteersystemen geïnstalleerd tot nu toe. In 2011 won Bollegraaf Recycling Machinery nog de Groninger Ondernemingsprijs.

Bekijk de website

Project Details

Opdrachtgever
Bollegraaf Recycling Solutions
Oplevering
2016
Werkzaamheden
Concept en creatie artwork
i.s.m. Expo Sign
Bekijk bollegraaf.com