WELKOM OP ONS NIEUWE ADRES!

POTTEBAKKERSRIJGE 19, 9718 AG GRONINGEN

EYEGO PAKT UIT…

JA, JE LEEST HET GOED! EEN DRUKKE DECEMBERMAAND VOLOP FEEST, GEZELLIGHEID, PAKJES MAAR DAARNAAST HEBBEN WE OOK DE VERHUISDOZEN IN- EN UITGEPAKT. MET EEN VERHUIZING NAAR EEN PRACHTIG PAKHUIS IS EYEGO PER 1 JANUARI 2018 GEVESTIGD AAN DE POTTEBAKKERSRIJGE 19 IN DE BINNENSTAD VAN GRONINGEN.

 

Je kent EYEGO. Of je weet het niet meer precies, dan frissen we je geheugen even op… Met ruim zeventien jaren werkervaring is communicatiebureau EYEGO de juiste partner voor creatieve (digitale) oplossingen voor je bedrijf of organisatie. Met talloze opdrachtgevers in binnen- en buitenland (van start-up, overheid, MKB+ tot multinationals) zijn we specialist op het gebied van strategie, ontwikkeling van concepten tot ontwerpen van een nieuwe huisstijl, beeldmerk of andere communicatiemiddelen.

 

Daarnaast bouwen wij ook (mobiele) apps, een responsive website of webshop en nog veel meer internet of things… dus of het nu gaat om het uiteindelijke resultaat in “good old” print, ook voor digitale technische oplossingen, crossmediale marketing en communicatiestrategie ben je bij EYEGO aan het goede adres…

 

Ben je al nieuwsgierig naar EYEGO of ons nieuwe pakhuis wat we gaan betrekken met o.a. architectenbureau De deur in Huis, Buro Le en MVDH? Even bijpraten met Arjen? De post-its en pennen liggen klaar, de koffie is gezet. Push the button, laten we beginnen!

Arjen Visscher

Arjen Visscher

Eigenaar / Art-director

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de creatieve oplossingen die wij jouw merk kunnen bieden… de post-its en pennen liggen klaar, de koffie is gezet. Tot straks!

DIRECT CONTACT
ARJEN VISSCHER
+31 (0)6-21 945 720
ARJEN@EYEGO.NL